top of page

RÓLAM

Gombkötő Szilvia vagyok, HR szakember, coach, közgazdász.

84.jpg

Több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem emberi erőforrás és egyéni fejlesztés területén, melyet autóipari, multinacionális környezetben szereztem.

 

2018-ban vezettem egy HR Shared Service Center létrehozását, mely sikeres volt, ezután előléptettek HR vezetővé, ahol egy 250 fős gyáregységért voltam felelős. Ezen felül az én felelősségi körömbe tartozott a képzés, fejlesztés stratégia az egész vállalatra vonatkozóan, ahol 1000 főt foglalkoztattunk.  

Ez az én szenvedélyem és hivatásom: az emberek támogatása, fejlesztése, hogy magukból a legtöbbet tudják kihozni, segíteni őket céljaik megvalósításában, motivációjuk felismerésében, önmaguk jobb megértésében. Ezért 2021-ben elvégeztem egy ICF (International Coaching Federation) által akkreditált coach képzést, mely szövetségnek azóta is aktív tagja vagyok, és folyamatosan fejlesztem saját magam is, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsak ügyfeleimnek.

 

Magánszemélyeknek és vállalatoknak, vállalkozásoknak egyaránt nyújtok támogatást az általuk meghatározott teljesítményszint elérésére, legyen annak eszköze egy rendszer bevezetése, akár szervezetfejlesztés, vagy egyéni coaching. 

Ajánlom mindenkinek Szilvit, mert kedves, értően figyel és jó kérdéseket tesz fel. Hasznos volt a beszélgetés vele.
Pellérdi Nóra, Alkalmazott & Vállalkozó angoltanár

Lássunk hozzá a közös munkához!

bottom of page