top of page

REFERENCIÁIM

CSAPATÉPÍTŐ RENDEZVÉNY

Szilvit még a középiskolában ismertem meg, azóta is jó barátok vagyunk, azonban munkakapcsolatunk még soha nem volt ez idő alatt.

A magánéletben tudtam, hogy milyen, hogy működik, de a munkában feltételeztem más lesz.

A csapatépítő melynek szervezését, lebonyolítását elvállalta kezdetben csak egy céges szórakozásnak indult, nem szerettünk volna nagyon beleásni magunkat a csapatmunkába és egymás megismerésébe.

Ez egy kis cég, mely most kezdett el fejlődni, multisodni egy tulajdonváltásnak köszönhetően, tehát kimondottan csapatépítő itt még soha nem volt. Persze voltak itt is rendezvények egy-egy karácsonyi vacsora, nyári grillezések, de ilyen típusú rendezvény még nem volt.

Szilvihez fordultam tanácsért, milyen játékokat tudnánk játszani, ekkor még nem volt terveben, hogy ő bonyolítja majd le a rendezvényt. Viszont beindulta fantáziája, és felajánlotta, hogy szívesen levezényli a játékokat így én is be tudok kapcsolódni a csapatba és nem kell különálló játékfelügyelőnek lennem. Örömmel fogadtam a felajánlást, majd egyeztetve a vezető kollégákkal úgy döntöttünk, hogy szeretnénk, ha Szilvi segítene nekünk.

Izgultam, hiszen nem tudtam, hogy fognak majd hozzáállni az emberek ehhez az újdonsághoz, előzetes közvélemény kutatás alapján mindenkit érdekelt, hogy milyen is lesz majd egy csapatépítő, ahol lesznek különböző feladatok, csapatok stb.

Szilvi már az elején bekapcsolódott a szervezésbe, és 2-3 online megbeszélés után felvázolta a lehetőségeinket, amiből választanunk kellett. Ez nem egész napos program volt, szerettük volna az embereket hagyni kikapcsolódni is így 2-3 órás elfoglaltsággal számoltunk, és szerveztük meg a játékokat Szilvi javaslatára. Miután elmondtuk, hogy mi a cél, és hogy ilyen még nem volt a cégnél, Szilvi ehhez mérten választotta ki a különböző játékokat.

A játékokhoz a kellékeket pontosan leírta, miből, mennyivel számoljunk, és az időtartamot is, hogy tudjunk tervezni.

A csapatépítő napon korán érkezett, hogy segítsen az előkészületekben, elrendezze a szükséges kellékeket.

Amikor minden készen állt, és nagyjából megérkezett mindenki, kezdődhetett a játék.

Kb. 35 fős társaságot kellett koordinálnia, akik közül néhányan igencsak nagyhangúak, és nehéz őket túlkiabálni. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint egy gimnáziumi osztályt, ahol bár érdeklődőek a diákok, fegyelmet kell tartani, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni. Szilvinek ez sikerült, annak ellenére, hogy nem egy kiabálós fajta, és persze szerencsére itt sem kellett felemelnie a hangját, de azáért 35 nyüzsgő ember figyelmét egy helyre koncentrálni nem egyszerű.

Szilvi végig figyelmes volt, kedvesen fogadta a kérdéseket és válaszolt rájuk, világosan és érthetően elmondta a feladatokat.

Az idő pedig repült és mindenki remekül érezte magát. Folyamatosan új csapatokban dolgozhattunk mindhárom játék során, hogy minél inkább megismerjük egymást, és azt, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni.

A játékok végén sokan odamentek még Szilvihez beszélgetni, érdeklődni és ő mindenkivel elbeszélgetett, annak ellenére, hogy a szabadnapját, szabadidejét áldozta ránk aznap, mindezt teljesen ingyen.

Annak a napnak azóta is nagy hatása van a cégre, remek emlék mindenki számára, és azóta is emlegetik a csapatépítést, a játékokat, és hogy jó lenne újra egy ilyen típusú rendezvényt szervezni. Természetesen Szilvivel együtt.

Én csak remélni tudom, hogy lesz még lehetőségünk együtt dolgozni vele, és esetleg már komolyabb keretek között valóban csapatmunka építés céljából coachunkká fogadni őt.

 

Horváth Anita

Pénzügyi vezető

KEDVES ÉS ÉRTŐEN FIGYEL

Ajánlom mindenkinek Szilvit, mert kedves, értően figyel és jó kérdéseket tesz fel. Hasznos volt a beszélgetés vele.

Pellérdi Nóra

Alkalmazott & Vállalkozó angoltanár

KIMONDATSZ OYLAN DOLGOKAT, MELYEK MINDIG OTT VOLTAK BENNEM

Kedves Szilvia,

A beszélgetések során nagyszerű tapasztalásaim jöttek, több olyan dologra vezettél rá ami a személyes fejlődésem alapjául szolgál.

Kimondatsz olyan dolgokat, melyek mindig ott voltak bennem, csak egyszerűen nem fogalmazódtak meg és nem váltak nyilvánvalóvá.

Számomra nagyon hasznosak a beszélgetéseink, mindig kapok útravalót, és valamit, amin gondolkodhatok valamit, amin van csiszolni való a következő alkalomig.

Nagyon várom a következő alkalmat.

 

Nagyon köszönöm a támogatásod.

Bognár Sándor

Üzleti folyamatokért felelős vezető

PROBLÉMAMEGOLDÁS

Munkahelyi kérdésekkel kerestem meg Szilvit, még az előléptetésem előtt, de emellett azóta is több területen segített az életemben. Számtalanszor eszembe jut: egy-egy probléma megoldásakor vagy akár futás közben, amikről beszéltünk. Sokkal rendezettebb lettem, és sokszor megfigyelem, hogy előveszem a coaching és mentoring során beszélt technikákat.

Stefka Diána

Kontrolling vezető

ÚJ ISMERETEK

A mentoring-ra, amelyre jártam Szilvihez, olyan számomra addig ismeretlen eszközöket és ismeretet adott, ami azóta is folyamatosan segíti, hogy munkám során még hatékonyabb legyek. A soft skill-ek, amiket általa elsajátítottam segítettek abban, hogy sikeresen helytálljak a globális fejlesztői pozíciómban. A tudásanyag, amit kaptam, jól felépített, hatékony, jól átlátható, mindenre kiterjedő, és gyakorlatias volt. Szilvi tudatos, figyelmes, támogató és teljes mértékben felkészült.

 

Köszönöm!

Sütő Tibor

IT üzleti elemző – Ipar 4.0 - Európa, Közel-Kelet és Afrika légió

PROFESSZIONÁLIS ÉS BIZALMAS HOZZÁÁLLÁS

Szilvinek meg van a képessége arra, hogy a megfelelő időben, a megfelelő kérdéseket tegye fel, ami lehetővé tette, hogy felismerjek kreatív megoldási lehetőségeket, és elkezdjek dolgozni rajtuk. Mindig azt éreztem, hogy igazságos és egyformán kihívást jelentő üléseket tart, ez a megközelítés vezetett ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. Szilvi folyamatosan rendkívül professzionális és bizalmas hozzáállást tanúsított. Széles körű üzleti tapasztalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy gyorsan megértse a coaching során elhangzott koncepciókat, témákat. A foglalkozásokat motiváltan zárom, és pozitívan tekintek a következő lépésekre.

Ügyvezető igazgató

EGYÉRTELMŰ ÉS CÉLRATÖRŐ KOMMUNIKÁCIÓ

2020 augusztusában - hirtelen megváltozott munkaköröm kapcsán - lett Szilvi a mentorom, tanácsadóm. Emberek kerültek hozzám, és amellett, hogy technikai problémákat kellett megoldanom, a személyekkel való kapcsolattartás, kooperáció kihívásaival is szembe találtam magam. Irányított kérdéseivel, alkalmazott technikáival hozzásegített, hogy megtaláljam az utam, és eleget tegyek a rám váró feladatoknak. Elmélyültünk az asszertív kommunikáció rejtelmeiben, melynek köszönhetően ma már sokkal egyértelműbb, célratörőbb kommunikációval rendelkezem.

 

Megismerkedtem általa a különféle személyiségtípusokkal is (DISC modell), mely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy a hozzám tartozó embereket megértsem, koordináljam, ösztönözzem. A szituatív vezetés olyan eszköz, amit Tőle tanultam, és azóta is naponta használom, hiszem. Személyét elfogultság nélkül ajánlom, és biztos vagyok benne, hogy "üléseink" hozzájárultak ahhoz, hogy ma már mérnökségi csoportvezetőként dolgozom.

Császár Roland

Mérnökségi csoportvezető

Ajánlom mindenkinek Szilvit, mert kedves, értően figyel és jó kérdéseket tesz fel. Hasznos volt a beszélgetés vele.
Pellérdi Nóra, Alkalmazott & Vállalkozó angoltanár
Munkahelyi kérdésekkel kerestem meg Szilvit, még az előléptetésem előtt, de emellett azóta is több területen segített az életemben. Számtalanszor eszembe jut: egy-egy probléma megoldásakor vagy akár futás közben, amikről beszéltünk. Sokkal rendezettebb lettem, és sokszor megfigyelem, hogy előveszem a coaching és mentoring során beszélt technikákat.

Stefka Diána, Controlling Manager

Lássunk hozzá a közös munkához!

bottom of page