top of page

HR TANÁCSADÁS

81.jpg

MUNKAVÁLALLÓNAK

Amennyiben szeretnél eligazodni a multinacionális vállalatok útvesztőiben, és szeretnél támogatást az úton, az alábbi témákban keress bizalommal:

  • Álláskereső csomag (teljes támogatás az elejétől a végéig, a jelentkezéstől a felvételig) tippek a befutó önéletrajz elkészítéséhez, szükség esetén motivációs levél megírásához, sikeres állásinterjú titkai, felkészítés bértárgyalásra

  • Karrierépítés csomag: szeretsz a jelenlegi munkahelyen dolgozni, de úgy érzed, hogy nem lépsz előre, pedig tudod, többre lennél hivatott? Ezzel kapcsolatban közösen kitaláljuk a stratégiát, merre tovább, és különböző eszközöket kapsz, mely a siker vagy a vágyott pozíció felé vezet. 

Az egyéni karrierutak és a különbözőségek természetéből eredően, kérlek lépj velem kapcsolatba, majd egy ingyenes konzultáció keretében megismerem a helyzetet, mely után tudok személyre szabott árat és várható időtervet adni.

Ajánlom mindenkinek Szilvit, mert kedves, értően figyel és jó kérdéseket tesz fel. Hasznos volt a beszélgetés vele.
Pellérdi Nóra, Alkalmazott & Vállalkozó angoltanár
Munkahelyi kérdésekkel kerestem meg Szilvit, még az előléptetésem előtt, de emellett azóta is több területen segített az életemben. Számtalanszor eszembe jut: egy-egy probléma megoldásakor vagy akár futás közben, amikről beszéltünk. Sokkal rendezettebb lettem, és sokszor megfigyelem, hogy előveszem a coaching és mentoring során beszélt technikákat.

Stefka Diána, Controlling Manager

Lássunk hozzá a közös munkához!

bottom of page